Vergeet de meubelroute, op naar de Subaru-dealer

Vergeet de meubelroute, op naar de Subaru-dealer

23 december 2016 Uit Door Arnold

Subaru_Levorg_1Geen plannen voor de kerstvakantie, en geen zin om de meubelroute te rijden? Ga dan snel naar de Subaru-dealer! Daar vallen leukere dealtjes te halen dan bij de Ikea, en bovendien rijdt zo’n nieuwe Subaru een stuk beter dan de zoveelste Billy. Om potentiële kopers over de streep te trekken biedt Subaru prijsvoordeel tot € 3.500. Daar kun je leuk van op wintersport, en laat een Subaru nu een uitgelezen auto zijn om de sneeuw op te zoeken…

Waarom is het nu een uitgelezen moment om een Subaru aan te schaffen? Dat heeft alles te maken met de wijzigingen in de BPM na 1 januari. Iedereen die een Subaru op de shortlist heeft staan (And you can never go wrong met een Subaru), heeft daarom reden te meer om voor de jaarwisseling een deal te sluiten. Het prijsvoordeel op de nieuwe Subaru geldt ook als de auto na de jaarwisseling wordt geleverd, zolang de handtekening maar in 2016 wordt gezet.

Subaru_Outback_2.5_Lineartronic_3Voor zakelijke rijders snijdt het mes aan twee kanten: naast een lagere aanschafprijs wordt ook de lagere bijtelling van 2016 meegenomen naar de komende jaren. Het prijsvoordeel ten opzichte van de nieuwprijzen in 2017 loopt uiteen van € 1.100 tot € 3.500. Wie beslagen ten ijs naar de Subaru dealer wil gaan, kan de Carnold.nl test van de Outback, Levorg en BRZ tijdens de kerstdagen lekker op de bank nalezen.