Mazda MX-30 Advantage tijdelijk leverbaar

Mazda MX-30 Advantage tijdelijk leverbaar

10 september 2021 Uit Door Arnold

Mazda heeft een speciale uitvoering van de MX30 in de prijslijsten opgenomen: de MX30 Advantage. Dit model is beperkt leverbaar en krijgt een fijne uitrusting mee. Wees er snel bij, want hij is beperkt leverbaar.

Vorig jaar introduceerde Mazda de MX-30, de eerste volledig elektrische auto van het merk. De First Editions zijn inmiddels uitverkocht, maar gelukkig kan de Mazda-dealer de MX-30 uit de reguliere line-up gewoon regelen. Voor degenen die toch iets exclusievers willen – Mazda verkocht in het afgelopen jaar 1.350 MX-30’s – is er nu de Advantage uitvoering.

Deze uitvoering is leverbaar vanaf € 34.640, deze prijs is exclusief de meerprijs voor metallic lak. De Advantage is gebaseerd op de instapversie en krijgt een aantal interessante opties mee: Led-koplampen en dagrijlichten, getints glas achter, verwarmde voorstoelen, een zelfdimmende binnenspiegel (die randloos is, erg fraai) en luxe bekledingsmaterialen. Dat laatste biedt Mazda in twee uitvoeringen: Modern of Industrieel. Die laatste versie is te zien op de foto’s, het is een soort wol- / tweed-achtige bekledingsstof. De MX-30 zit overigens al prima in zijn standaarduitrusting, climate control, Mazda Radar Cruise Control, 18-inch velgen, een achteruitrijcamera, head-up display, Mazda Connect met DAB+, CarPlay en Android Auto,  en Mazda’s i-Activsense veiligheidssystemen. Klik hier voor de volledige uitrusting en prijzen.