Toyota C-HR geprijsd

Toyota C-HR geprijsd

3 oktober 2023 Uit Door Arnold

GR Sport Plus

Een populaire uitvoering van de huidige Toyota C-HR keert ook terug bij de volledig nieuwe auto: de GR Sport Plus. Net als de Executive beschikt de GR Sport Plus over sportstoelen, maar in het geval van de GR Sport Plus zijn deze bekleed met suède met zwart vegan lederen accenten en rode stiksels. Ook het GR SPORT stuurwiel is voorzien van vegan leer met rode stiksels. GR SPORT instaplijsten, vloermatten en een laadvloerbeschermer versterken het GAZOO Racing-gevoel in het interieur.

Van buiten is de Toyota C-HR GR Sport Plus te herkennen aan ‘Liquid Black’ elementen in de achterbumper en voorbumper en GR SPORT badges. Ook krijgt deze versie 19 inch volledig zwarte GR SPORT lichtmetalen velgen. Optioneel is de Toyota C-HR GR Sport Plus uit te breiden met het Next Generation Pack. De Toyota C-HR GR Sport Plus is enkel leverbaar als 2,0 liter High Power Hybrid en als 2,0 liter High Power Plug-in Hybrid. De prijzen beginnen vanaf 48.895 euro.

High Power Plug-in Hybrid
Waar de Toyota C-HR voorheen verkrijgbaar was met twee hybride aandrijflijnen, krijgt het nieuwe model er een derde variant bij: de 2.0 High Power Plug-in Hybrid met 164 kW (223 pk). De 2.0 High Power Plug-in Hybrid – een best-in-class aandrijflijn – heeft een dubbel DNA. Hij biedt moeiteloos volledig elektrisch EV-rijden voor dagelijks gebruik en zeer efficiënte hybride-elektrische prestaties voor langere ritten. De aandrijflijn levert een ontspannen rijervaring, met echte EV-capaciteit met een zeer concurrerende actieradius en met Regeneration Boost – een “one pedal”-achtige rijervaring – met drie bedieningsniveaus – ideaal in druk stadsverkeer. De aandrijflijn past ook automatisch de rijmodus aan om de efficiëntie te optimaliseren en herkent de beste momenten om energie terug te winnen wanneer je een route volgt via het navigatiesysteem van de auto.

Dankzij de introductie van een nieuwe geofencing-functie schakelt de Plug-in Hybrid automatisch over op EV-werking wanneer de auto een lage-emissiezone (LEZ) binnenrijdt, waarbij het batterijverbruik tijdens de hele reis wordt geoptimaliseerd. De Toyota C-HR wordt als Plug-in Hybrid standaard geleverd met stoelverwarming voor de voorstoelen, stuurwielverwarming en Climate Control voorzien van een warmtepomp. Ook wordt hij geleverd met twee oplaadkabels van 7,5 meter.

Toyota C-HR Première Editions

Naast de First Edition krijgt de nieuwe Toyota C-HR nog twee speciale introductieversies: de Première Editions. Beide Première Editions bieden het hoogste uitrustings- en stylingniveau.

De Toyota C-HR Première Edition heeft een kenmerkend bi-tone+ exterieur – waarbij niet alleen het dak maar ook de achterkant van de auto een contrasterende zwarte kleur krijgt – en is onder meer te bestellen in de nieuwe kleur Sulphur metallic. Het interieur is voorzien met geperforeerd leder bekleedde stoelen met contrasterende Sulphur stiksels, een JBL Premium Audio geluidsinstallatie, een digitale binnenspiegel, een head-up display, een Smart Digital Key en een panoramisch dak. Deze versie is leverbaar vanaf 52.495 euro.

 

De GR SPORT Première Edition krijgt alle GR stylingdetails van de GR SPORT PLUS, waaronder een G-mesh patroon voor de grille, nieuw ontworpen 20-inch lichtmetalen velgen, GR badges, ‘Liquid Black’ ornamenten op de middenconsole en sportvoorstoelen met het GR logo in reliëf op de hoofdsteunen. Ook deze versie beschikt over een bi-tone+ kleurstelling. De uitrusting omvat – net als de Première Edition – een JBL Premium Audio geluidsinstallatie, een head-up display, een Smart Digital Key en een panoramisch dak. De GR SPORT Première Edition is leverbaar vanaf 53.395 euro.

Pagina's: 1 2