Ioniq 6 First Edition kost €62.895

Ioniq 6 First Edition kost €62.895

2 november 2022 Uit Door Arnold

Net geen 63 mille, dat is de prijs van de Ioniq 6 First Edition. Vanaf 9 november kun je intekenen op deze bijzondere uitvoering van de Ioniq 6, maar je moet wel op tijd zijn: Hyundai levert slechts 250 exemplaren in Nederland.

De First Edition heeft kenmerkende zwarte accenten – het is de themakleur van deze uitvoering. De sierlijsten rondom, de spiegelkappen en de Hyundai-logo’s zijn in het zwart uitgevoerd. Wat de lakkleuren betreft is er wel keuze behalve zwart: Biophilic Blue Pearl, Serenity White Pearl, Nocturne Grey Metallic en Gravity Gold Matte.

Ook in het interieur heeft Hyundai een aantal elementen verwerkt die uniek zijn voor de First Edition: een glazen schuif-/kanteldak, zwarte hemelbekleding, speciale lederen/stoffen (Tartan) bekleding voor de stoelen en Econyl matten, gemaakt uit gerecyclede materialen.

De Ioniq 6 First Edition wordt geleverd inclusief een jaar gratis IONITY Premium-laadpakket. Dat betekent laden met hoge snelheid bij meer dan 1.700 krachtige IONITY-oplaadpunten langs de belangrijkste Europese snelwegen. Klik hier voor de specificaties van de First Edition.