Yaris Cross Hybrid vanaf € 26.495

Yaris Cross Hybrid vanaf € 26.495

30 augustus 2021 Uit Door Arnold

Afgelopen week heeft Toyota de prijzen van de Yaris Cross bekendgemaakt. Vanaf € 26.495 kun je instappen in de Yaris Cross Hybrid. Er komt ook een Activ uitvoering, die is vanaf 1 september te bestellen vanaf € 26.795.

De Yaris Cross is ook leverbaar zonder Hybride-aandrijving, die versies worden aangedreven door een 1.5 VVT-i driecilinder die 125 pk levert. De prijzen voor deze motorisering beginnen bij € 24.395. Elke Yaris Cross is uitgerust met het Toyota Safety Sense 2.0 veiligheidspakket. Dit pakket omvat een groot aantal veiligheidsassistenten, waaronder Automatic High Beam, Full Range Adaptive Cruise Control, Lane Departure Alert, Lane Trace Assist, Pre-Collision System met detectie van fietsers (dag) en voetgangers (dag en nacht) en Road Sign Assist. De hogere uitrustingsniveaus (Executive en Adventure) worden aanvullende voorzien van Blind Spot Monitor en Rear Cross Traffic Alert. Dat volledige veiligheidspakket van de duurste uitvoeringen vind je ook terug in de Launch Edition.

Toyota lanceert het nieuwe Smart Connection multimediasysteem gelijktijdig in de Yaris Cross. Vanaf de First Edition wordt de nieuwste generatie van Toyota’s infotainment standaard gemonteerd. De basis van dit systeem is een 9 inch HD touchscreen dat razendsnel werkt en routes berekent. Android Auto en Apple Car Play zijn uiteraard standaard. Het systeem is volledig ‘connected’ en maakt gebruik van over-the-air updates, cloudservices en natuurlijk actuele verkeersinformatie. Met Smart Parking kun je bij het naderen van de ingestelde bestemming naar een vrije parkeerplaats rijden, met Smart Fueling zie je de actuele brandstofprijzen.

Met behulp van een Smartphone app kun je (als je een hybride hebt) het interieur voorverwarmen of afkoelen, alle versies kunnen via deze app vergrendeld / ontgrendeld worden, maar ook kun je de alamlichten inschakelen. De productie van de Yaris Cross draait inmiddels op volle toeren, vanaf 11 september staat hij bij de Nederlandse Toyota dealers. De volledige prijslijst vind je hier.

23 artikel(en) « van 23 »