Subaru verlengt garantie tot 5 jaar

Subaru verlengt garantie tot 5 jaar

20 april 2021 Uit Door Arnold

Subaru verlengt de garantietermijn van drie naar vijf jaar, en tegelijkertijd worden ook de mobiliteitsservice en verzekeringsvoorwaarden verruimd. Ook met een looptijd van vijf jaar. Drie maal vijf, dat zagen we eerder bij Subaru…

Elke nieuwe Subaru vanaf modeljaar 2021 wordt verkocht krijgt een langere garantietermijn. Nu is de aankoop van een Subaru al een risicoloze exercitie, maar de zekerheid van twee jaar extra garantie is nooit weg. De verlengde garantie is een gevolg van het vertrouwen dat de importeurs en dealers in het merk hebben. En met een betrouwbaarheidsscore van 96% is dat vertrouwen natuurlijk volledig gegrond.

Langere mobiliteitsservice, ongeacht kilometrage

Ook de mobiliteitsservice wordt verlengd tot vijf jaar, altijd handig als de accu eens leeg is of wanneer je met een lekke band staat. Bovendien wordt deze service na vijf jaar gratis verlengd zolang de auto bij de Subaru dealer in onderhoud blijft, ongeacht de kilometerstand van de auto. De mobiliteitsservice heeft wel een einddatum: 15 jaar na de eerste registratie van de auto.

Nieuwwaarde ook vijf jaar verzekerd

De derde vijf in Subaru’s 555 garantieservice heeft betrekking op de Zes Sterren Polis van het merk: gedurende vijf jaar is de nieuwwaarde van de auto verzekerd. Deze polis wordt via de dealer afgesloten en staat garant voor schadeherstel met originele Subaru-onderdelen en behoud van de fabrieksgarantie na schadeherstel.

(Copyright headerfoto: Prodrive)