Project Lexus LS 400

Project Lexus LS 400

21 juni 2022 Uit Door Arnold

Een van de belangrijkste en meest invloedrijke Japanse auto’s is de Lexus LS 400, sommigen noemen de LS zelfs de beste auto ooit gebouwd. De enige discussie die over die laatste stelling mogelijk is, is welke LS de beste is. Wat Carnold betreft is dat de eerste generatie, de UCF 10. Waarom? Omdat Carnold er een heeft. Mijn eerste LS 400 kocht ik in 2015, en die heb ik aan een Poolse liefhebber verkocht. In 2021 kocht ik mijn tweede, deze was / is in minder goede staat dan mijn eerste, maar dat geeft niet. Mijn gedachte achter de tweede LS is om deze in de loop van tijd helemaal op te knappen. Sterker nog, Project LS 400 is inmiddels in gang gezet. Op mijn YouTube kanaal kun je het project volgen, ik probeer maandelijks een update te geven, voor zover de vorderingen dat toelaten. Zoals dat gaat op YouTube is alles Engelstalig, met het oog op de interesse vanuit de US of A voor de LS 400. Ik zou zeggen: bekijk eens een aflevering, geef een like en abonneer je!