Prijzen Toyota Auris verlaagd

Prijzen Toyota Auris verlaagd

19 augustus 2014 Uit Door Arnold

Auris front Toyota Nederland heeft alle prijzen van de Toyota Auris verlaagd. De prijsverlaging geldt voor zowel de benzine- als de dieselmodellen. Tegelijkertijd introduceert Toyota de Auris Touring Sports Hybrid Lease Executive.

Auris Now

Door de prijsverlaging staat de Auris Now voor € 17.495 in de prijslijst. Dit is geen uitgeklede versie die louter vanwege zijn vanafprijs in de prijslijsten staat. De Auris Now is uitgerust met 16-inch lichtmetalen velgen, cruise control, climate control, met leer bekleed stuurwiel en versnellingspook, en mistlampen in de voorbumper.

Auris rearAuris Trend

De Auris Trend is eveneens voorzien van 16-inch lichtmetalen velgen, privacy glass achter, elektrische ramen rondom en een bestuurdersstoel met elektrische lendensteun en verwarming.

Auris TS Hybrid Lease Exclusive

De Hybrid Lease Exclusive is voorzien van Toyota’s Exclusive pakket, dat normaliter een meerprijs van € 2.995 heeft. Het pakket omvat antracietkleurige 18-inch lichtmetalen wielen met extra brede banden (225/40R18), een set winterbanden (205/55R16) en nieuw vormgegeven Exclusive lederen bekleding. Deze versie is gebaseerd op de Hybrid Lease Plus en voegt onder meer ook nog DAB+ (digitale radio) toe. Standaard is de Hybrid versie al voorzien van een automaat.  De Toyota Auris TS Hybrid Lease Exclusive is er vanaf 32.095 euro.

Auris TS14% bijtelling

De Toyota Auris TS Hybrid Lease Exclusive valt in de lage bijtellingscategorie van 14% dankzij de bescheiden 87 g/km CO2-uitstoot.