Nieuwe kleur en veel extra’s op de Nissan Note N-Tec

Nieuwe kleur en veel extra’s op de Nissan Note N-Tec

14 mei 2015 Uit Door Arnold

Nissan_Note-N-Tec_1Nissan brengt Note extra onder de aandacht door een Limited Edition uit te brengen, de Note N-Tec. Deze Note is voorzien van zowat de complete optielijst tegen een schappelijk meerprijsje. Tegelijkertijd is dit de eerste Nissan Note die met de nieuwe lakkleur Ink Blue leverbaar is, en dat staat ‘m goed. Zeker in combinatie met het Dynamic Styling Pack, dat onderdeel is van het N-Tec pakket.De N-Tec is gebaseerd op de Acenta-uitvoering, je herkent ‘m aan de satijnzilveren spiegelkappen en deurgrepen en geblindeerde achterste portierramen. Zoals gezegd is het Dynamic Styling pack ook standaard, dit bestaat uit de afwijkende (sport)bumpers, de zijskirts, de hoogglans grille en de zwartomrande koplampen. In het interieur heeft de N-Tec blauwe stiknaden in de bekleding en het lederen stuurwiel.

Nissan_Note-N-Tec_5

Veiligheid en luxe

De Note N-Tec heeft Nissan’s Safety Shield meegekregen, deze optie is normaalgesproken op de Tekna-uitvoeringen. Dodehoek-detectie, een rijbaanassistent en detectie van bewegende objecten zijn allemaal onderdeel van het Safety Shield. De nieuwste versie van NissanConnect zit er ook in: Digitale radio (DAB), een hele zwik apps (waaronder TripAdvisor en Google Search). Uiteraard heeft de Note N-Tec ook een achteruitrijcamera. De enige optie op het N-Tec pakket is de Nissan I-key voor sleutelloos ont- / vergrendelen en starten. Automatische verlichting, ruitenwissers en airco zijn standaard.

Nissan_Note-N-Tec_3

De Nissan Note N-Tec is leverbaar vanaf € 18.840 voor de 1.2, de 1.2 DIG-S kost € 20.140, voor € 1950 levert Nissan een automatische transmissie op de DIG-S. De N-Tec is leverbaar in alle bestaande lakkleuren voor de Note, incluis het nieuwe Ink Blue.

Nissan_Note-N-Tec_2