Ioniq 5 geprijsd

Ioniq 5 geprijsd

22 april 2021 Uit Door Arnold

€ 43.550, dat is de vanafprijs van de Ioniq 5. Vandaag maakte Hyundai de prijzen, de uitrusting en nadere specificaties bekend.

De Ioniq 5 komt in vier uitrustingsniveaus: de Style, Coneect, Connect+ en de Lounge. Er zijn twee accupakketten leverbaar (58 en 73 kWh) en er is keuze (afhankelijk van het accupakket) uit achterwiel of vierwielaandrijving. De Style is de instapper met 58 kWh accu. Deze versie heeft een 11kW driefase-lader, een 12,3 inch multimediascherm met CarPlay en bedrade AndroidAuto. De Style rolt op 19 inch lichtmetaal en krijgt verwarmde buitenspiegels, een achteruirrijdcamera en Hyundai’s Highway Drive Assist (HDA). De Connect versie biedt meer luxe: een Bose audiosysteem met 7 speakers en een vette woofer. In de Connect zijn de voorstoelen elektrisch verstelbaar en eveneens verwarmd. Vehicle-to-Load is standaard op deze uitvoering. Ook kan de middenconsole verschoven worden om het instappen en doorschuiven voor de achterste passagiers makkelijker te maken.

Elektrisch verstelbare achterstoelen in de Lounge

De Connect+ biedt extra luxe en technologie. Het belangrijkste kenmerk is de Augmented Reality head-up display. De voorruit in deze uitvoering is – wellicht vanwege de AR-HUD – warmtewerend. De stoelen en achterbank zijn met leer bekleed. Kies je voor de topversie Lounge, dan worden de velgen worden geüpgrade naar 20 inch als je voor de 73 kWh accu kiest. In de Lounge zijn de achterstoelen (geen achterbank) elektrisch verwarmd en verstelbaar. Kijk, dat is nog eens luxe! Uiteraard zijn alle denkbare veiligheidsopties standaard: dodehoekdetectie, parkeerbotspreventie, Remote Smart Parking Assist en een surround view monitor. Optioneel is de Connect+ leverbaar met een panoramadak.

Veel laadruimte, fraaie lakkleuren.

De kofferbak slikt 531 liter met de achterbank op zijn plek, gooi je de boel plat, dan gaat er maar liefst 1.600 liter mee. De achterbank is 60:40 deelbaar en bovendien kan de achterbank over bij 14 centimeter verschoven worden. Hyundai levert de Ioniq 5 in negen lakkleuren, waaronder twee matte varianten: Gravity Gold Matte en Shooting-Star Gray Matte. Verder is er keus uit Digital Teal-Green Pearl, Mystic Olive-Green Pearl, Lucid Blue Pearl, Atlas White, Galactic Gray Metallic, Cyber Gray Metallic en Phantom Black Pearl. Standaard worden de Ioniq 5 in het zwart geleverd. Afhankelijk van de carrosseriekleur kan de klant nog kiezen uit een Light Grey/Dark Grey Two-Tone interieur (grijs) en een Dark Teal/Light Grey Two-Tone interieur (donkergroen/grijs). Klik hier voor de brochure met prijslijst van de Ioniq 5.

11 artikel(en) « van 11 »