Primeur: Infiniti Q60 te zien in Amsterdam

Primeur: Infiniti Q60 te zien in Amsterdam

23 september 2016 Uit Door Arnold

De eerste Infiniti Q60 is op Europese bodem gearriveerd, en wel in Amsterdam. Bij het Infiniti Centre in onze hoofdstad is de spiksplinternieuwe sportcoupé in levenden lijve te bewonderen. En wie liep daar toevallig vanochtend naar binnen? Juist ja, yours truly.
Vrienden, wat is dat een mooie auto geworden, en wat is die Dynamic Sandstone Red lak een geweldig mooie kleur!  Even een paar smartphone-foto’s:

q60_1 q60_2 q60_3

De auto is helemaal standaard: what you see, is what you get voor nog geen 48 mille. 19-inch lichtmetaal, full-led verlichting, alles zit er op en eraan. Helaas geen interieurfoto’s, Carnold was te verblind door de schoonheid van de auto om een paar kiekjes van het interieur te maken. Maar ook dat ziet er geweldig mooi uit: standaard leren bekleding, elektrische stoel- en stuurwielverstelling, twee ruime zitkuipen achterin. Echt een lust voor het oog. De Q60 wordt op de Parijse motorshow officieel in Europa geïntroduceerd, maar wie niet wachten kan, moet zeker even naar de Schepenbergweg 43 in Amsterdam afreizen. Geloof Carnold: het is de moeite meer dan waard.