Actie en voordeel bij de Toyota-dealer

Actie en voordeel bij de Toyota-dealer

7 juli 2015 Uit Door Arnold

Toyota-Aygo_X-NowAls je een Toyota Aygo of Yaris op de shortlist hebt staan, dan is het zeker de moeite waard om nú naar de Toyota-dealer te gaan. Die heeft de Aygo X-Now en de Yaris Now in de showroom, twee actiemodellen met leuke opties een een aantrekkelijk prijsje. Want waarom zweten als je een Toyota Yaris met airco kunt rijden voor een handjevol euro’s meerprijs?

De Aygo X-Now zit goed in zijn (veiligheidsuitrusting). Om het leven te veraangenamen heeft de X-Now airconditioning, elektrische ramen voor, en een audiosysteem met Aux- en USB aansluiting. Zes airbags, Traction Control, Hill Assist en led-dagrijverlichting is ook standaard op de X-Now. Prijzen voor de Aygo X-Now beginnen bij € 11.995. De Toyota-dealer geeft € 1.000 inruilpremie en biedt tevens een 50/50 deal aan. Dat betekent dat je de Aygo X-Now voor € 5.498 de showroom uitrijdt.

Voor € 790 meerprijs levert Toyota de Aygo X-Play (vanafprijs € 12.785). Deze uitvoering heeft een zeven inch touchscreen, achteruitrijcamera, hoogteverstelling op de bestuurdersstoel, en een lederen stuurwiel met audio- en telefoonbediening.

Yaris Now

Voor € 14.995 stap je in de Yaris Now, die is standaard voorzien van airconditioning, afstandsbediende (centrale) vergrendeling, een audiosysteem met MP3 en USB aansluiting, elektrisch bediende buitenspiegels en led-dagrijverlichting. De 50/50 deal en de inruilpremie gelden ook voor de Yaris Now, instappen kan dus vanaf € 6.998. Na twee jaar wordt het resterende bedrag van de 50/50 deal betaald.

Toyota_Yaris-Now