Update voor Hyundai Bayon

Update voor Hyundai Bayon

18 januari 2024 Uit Door Arnold

De leukste Hyundai van dit moment? Dat is de Bayon! Waarom? Omdat het een goed rijdende, superpraktische auto is die veel waar voor zijn geld bied. Jammer genoeg staat de Bayon niet goed op de radar van de meeste autokopers en dat is best jammer – reden voor Hyundai om de Bayon eens goed onder handen te nemen. Hij kreeg een facelift en een technische update.


De nieuwe Seamless Horizon lamp – de doorlopende lichtstreep die de dagrijlichten verbindt, bekend van de Kona – is de meest in het oog springende wijziging aan het uiterlijk van de Bayon. Ook de voorbumper, de grille en de velgen werden opnieuw ontworpen. Best wel een ingrijpende aanpassing dus. Het nieuwe front is aanzienlijk strakker getekend en loopt nu helemaal in de pas met dat van de Kona. Hyundai introduceert ook vier nieuwe lakkleuren voor de Bayon: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Lucid Lime Metallic en Vibrant Blue Pearl. De 16 inch velgen die op de foto te zien zijn, zijn nieuw.

Het interieur werd ook herzien: standaard krijgt de Bayon een 4,2 inch digitaal instrumentarium met analoge meters, vanaf de Comfort-uitvoering krijgt de Bayon een 10,25 inch digitaal instrumentencluster. Het 10,25 infotainmentscherm is overigens standaard. Apple CarPlay en Android Auto zijn aanwezig, net als een draadloze telefoonoplader. Vanzelfsprekend levert Hyundai ook de nieuwste versie van het BlueLink infotainmentsysteem. Er zijn nu twee USB-C aansluitingen aanwezig en alle interieurverlichting is nu met LED’s uitgevoerd. Wanneer de nieuwe Bayon naar Nederland komt is nog niet bekend, en ook de prijslijst wordt op een later moment bekend gemaakt. Blijf Carnold.nl in de gaten houden voor het Bayon-nieuws.

9 artikel(en) « van 9 »