Subaru Outback Geyser Blue Edition

Subaru Outback Geyser Blue Edition

24 juni 2024 Uit Door Arnold

Subaru heeft een speciale editie van de Outback aangekondigd, de Geyser Blue Edition. Deze versie is gebaseerd op de Outback Field en krijgt behalve een speciale lak, ook een aantal fraaie accessoires mee. De Outback GBE zoals deze kortweg wordt genoemd, is een auto voor mensen die daadwerkelijk een actieve levensstijl hebben en graag buiten de gebaande paden rijden en verblijven.

Geyser Blue is ook de naam van de speciale lakkleur die – en dat is opmerkelijk – een niet-metallic lak is. De GBE wordt voorzien van zwarte velgen met Bridgestone Alenza banden en de vele zwarte accenten op het exterieur: de speigelkappen, dakantenne, grille en breedstralers. De Geyser Blue Edition heeft het praktische exterieur van de Outback Field en het luxe interieur van de Outback Premium.

De dakdragers met de opvallende groene accenten zitten er niet voor de sier, ze hebben een draagvermogen van 218 kilo en zijn voorzien van sjorogen om lading te zekeren. De Outback staat iets hoger op zijn vering waardoor het lastig kan zijn om de daklading te bereiken, daarom hebben de deuropeningen instaplijsten die voorzien zijn van anti-slipmateriaal, zodat je in de deuropening kan staan bij het beladen van de dakkoffer. De kofferbak is ook bestand tegen vuil en stevig gebruik: de interieurmaterialen zijn vuilafstotend.

Mocht je nog meer willen vervoeren, dan is het goed om te weten dat de Outback twee ton mag trekken. Een trekhaak is overigens de enige optie voor de Geyser Blue Edition. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze speciale Subaru Outback, hij kost € 74.096 en staat vanaf September bij de dealers.

9 artikel(en) « van 9 »