Hyundai Bayon vanaf € 21.695

Hyundai Bayon vanaf € 21.695

17 mei 2021 Uit Door Arnold

Hyundai heeft de vanafprijs van de Bayon bekendgemaakt: € 21.695. In Nederland wordt de Hyundai Bayon leverbaar in vijf uitvoeringen. Carnold.nl heeft alle prijzen en info!

De instapversie is, zoals we van Hyundai gewend zijn, de i-Motion. Deze krijgt een behoorlijke uitgebreide veiligheidsuitrusting mee, maar ook cruise control en airconditioning. De veiligheidsuitrusting omvat: Digitale radio (DAB+), eCall (Emergency Call), een noodremassistent met voetganger- en fietserherkenning, Vermoeidheidsherkenning, Actieve rijbaanassistentie (LKA), Grootlichtassistent (HBA) en een systeem dat je waarschuwt voor een wegrijdende voorligger. Handig, als je in de file of in de rij bij het verkeerslicht staat.

De Bayon Comfort krijgt 16 inch lichtmetalen velgen, een groter multimediascherm (8 inch), volledig elektrische buitenspiegels, een draadloze oplader voor je smartphone, parkeersensoren achter en een volledig digitaal instrumentarium.

De Premium is de topversie van de Bayon, deze zit lekker ruim in zijn uitrusting, waarbij de nadruk op comfort en techniek ligt. Leest u even mee: Climate control, autonome rijbaanassistentie, een Bose Premium-audiosysteem met 5 luidsprekers en subwoofer, keyless entry en startknop, Parking Collision-avoidance Assist (PCA), privacy glas, stoelverwarming vóór, stuurwielverwarming en Blind-spot Collision-avoidance Assist. Optioneel vkan de Premium als Sky-uitvoering worden besteld, je krijgt dan een panoramisch schuif / kanteldak.

Kleuren

Mangrove Green Mica is een nieuwe kleur die Hyundai speciaal voor de Bayon heeft ontwikkeld, dit is de kleur die op de foto’s te zien is. Naast deze nieuwe lak zijn nog acht andere kleuren leverbaar: Polar White, Sleek Silver Metallic, Intense Blue Mica, Dragon Red Mica, Elemental Brass Metallic, Aqua Turquoise Metallic, Phantom Black Mica en Aurora Grey Mica. Optioneel kan er voor een two-tone kleurcombinatie gekozen worden, Hyundai spuit het dak dan zwart. Deze combinatie is niet mogelijk met de zwarte en grijze lakkleuren.

Nieuwe BlueLink

De Bayon krijgt de nieuwste versie van BlueLink mee. Deze connected-car dienst van Hyundai heeft nu ook agenda-integratie. Hiermee kunnen Google en/of Apple agenda’s aan het infotainment gekoppeld worden. Via BlueLink kun je op afstand zien of de auto vergrendeld is, wat het brandstofniveau is en eveneens kun je de navigatie op afstand instellen.

Altijd mild-hybrid

De Bayon wordt uitgerust met Hyundai’s fijne 1.0 T-GDI met 48 Volt mild-hybrid systeem. Dit blok levert 100 pk als je ‘m besteld met de handgeschakelde zesbak (met intelligente koppeling). Dit is een fijne motorisering, lees de test van de i20 maar eens. De Bayon met zeventraps automaat (DCT) krijgt de 120 pk  motor mee. Klik hier voor de brochure van de nieuwe Hyundai Bayon.