Exclusieve Vitara voor een schappelijk prijsje

8 juni 2016 Uit Door Arnold

Suzuki_Vitara_Limited Edition_3Suzuki heeft een speciale Limited Edition van de Vitara ontwikkeld. En Limited is ook en gelimiteerd: er zijn slechts 250 stuks gebouwd. De extra luxe Suzuki Vitara Limited Edition is per direct leverbaar bij de Suzuki-dealers, de vanafprijs is € 24.999.De Limited Edition is gebaseerd op het Exclusive-uitrustingsniveau, en is leverbaar met de 1.6 BoosterJet of de 1.6 Diesel. Beide motoren hebben een vermogen van 120 pk. Er zijn zeven kleuren beschikbaar.

Suzuki_Vitara_Limited Edition_5Draadloze telefoonoplader

Wat heeft de Limited Edition allemaal extra? Om te beginnen krijgt hij zwarte, gepolijste 18 inch velgen mee, met leer en stof beklede stoelen (in bruin-grijs of zwart-zilver) en is zijn het dashboard, de middenconsole en middenarmsteun afgewerkt met leer. De armsteun is ook voorzien van een draadloze telefoonoplader. Elke Limited Edition heeft een uniek nummer op het dashboard. De vloermatten zijn afgestikt met nubuckleder festonering.

Suzuki_Vitara_Limited Edition_4Ook het uiterlijk wijkt af. Zo krijgt de L.E. de sportgrille van de BoosterJet, verchroomde kapornamenten en de Outdoor skidplates aan de voor- en achterzijde. In totaal kost het pakket zo’n  € 4.400, maar dat brengt de Suzuki-dealer niet allemaal in rekening. In totaal bedraagt het klantvoordeel ruim  € 2.000. Trouwens, als je niet kiest voor de Limited Edition, dan kun je sowieso profiteren van een instappremie van € 1.500 voor de Vitara.